Автор
Woman.bg

В коя възраст жените се радват на най-страхотен секс

Може би си мислите, че времето между 20-та и 30-та година е десетилетието в човешкия живот, благоприятстващо най-страхотните оргазми. Да, ама не!

В кой възрастов период жените се радват на най-добър секс, е въпросът, с разшифроването на чийто отговор се заели експерти от контрацептивното приложение Natural Cycles.

В изследването участвали над 2600 жени от различни възрастови групи. В резултат било установено, че пиковата възраст, в която жените се чувстват най-привлекателни и сексапилни е 36 години. Това е и времето, в което представителките на нежният пол изпитват най-силно желание за секс, като в същото време се радват и на най-честите, многобройни и мощни оргазми в живота си.

Четете още: Откриха нов вид оргазъм при жените!

Това изследването доказало, че именно дамите между 30 и 40-годишна възраст се усещат като най-привлекателни от всякога и могат да се похвалят с най-високо самочувствие. За разлика от тях жените между 23 и 36-годишна възраст признали не само, че не се харесват, но и че се чувства сексуално най-неудовлетворени. За сметка на това пък най-младите участнички – тези между 23 и 16 годишна възраст, споделили, че се възприемат секси и атрактивни, но не се радват на достатъчно добър секс.

И така, 76% от дамите под 36 години съобщили, че през последните четири седмици са изпитали наистина върховна наслада от секса. На голям брой и по-интензивни оргазми обаче се радвали много повече жените на 36 и повече години – 86%.

Изводът: Оказва се, че оргазмите са като хубавото вино! С времето стават по-силни и наситени, по-качествени и незабравими!