Автор
Люблена Папазова

Щерката на Мариан Бачев – пълна отличничка

Голямата дъщеря на Мариан Бачев, дългогодишен актьор в „Шоуто на Слави”, завърши трети клас с пълно шест, похвали се гордият татко във Фейсбук. Александрина отишла да вземе бележника си болна -с висока температура и в лошо настроение. Малката отличничка е твърдо решена да стане лекарка и родителите й много се гордеят с мечтите й.

Александрина има сестричка Косара, която се роди през 2014 година. Бачев и майката на момичетата Милена нямат брак, но живеят заедно от близо 15 години. Родителката също е актриса, а двамата се запознават покрай работата си. 40-годишният актьор се изявява не само при Слави, но и участва в различни постановки. Милена пък преподава на малки таланти.

Бачев обожава да се грижи да двете си момичета, но преди време изpази възмyщениeто cи от майĸите и бабите, c които трябва да комуникира на детската площадка. Според него те са прекалено нервни и загрижени за хлапетата, които непрекъснато подлудяват с изискванията си. Той твърди че не се страхува от женското царство, което се е заформило в дома му и с радост приема присъствието на дамите около себе си.

Четете още: Деси Цонева: София е истинският победител в „Като две капки вода”