Автор
Woman.bg

Асен Блатечки посвещава любовна комедия на Диляна Попова

След като в последните години се забърка в серия лични драми, Асен Блатечки реши да приложи богатия си житейски опит в театъра. Актьорът става режисьор на шеметната любовна комедия „Баща ми се казва Мария“, която ще посвети на своята половинка и майка на сина му - манекенката Диляна Попова. Премиерата е насрочена за 29 март в Пловдив, а след нея спектакълът тръгва на турне из страната.


Блатечки вече репетира усилено със звездите в главните роли - Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков-Шайбата, Жанина Стоилова и Невена Бозукова. Сюжетът се върти около пикантните проявления на любовта и сексуалните различия, а брилянтният хумористичен текст е дело на Иван Ангелов, бившият сценарист на Слави Трифонов.

С „Баща ми се казва Мария“ Блатечки смята да повтори успеха на спектакъла „Жена ми се казва Борис“, който се превърна в хит още с първото си представление. Асен вече има опит като режисьор с постановките на „Побъркани от любов“ и „Смях в залата“. “Много ми харесва да режисирам. Правя театър, в какъвто ми се играе и какъвто ми се гледа“, казва той.

Четете още: Защо Ирмена Чичикова се снима с носия на небостъргач в Токио?

Раздаваме подаръци - включи се в нашата игра до 1-ви март от тук: