Автор
Woman.bg

Папи Ханс: Повярвах на мама, че съм най-хубавото гардже

Папи Ханс е на мама момчето. Константин Трендафилов избухна с ново парче "Мама каза" и даде заявка, че хитът вече е факт. Само за два дни видеото е гледано над 240 хил. пъти. Феновете изпаднаха във възторг: „Папи, много готина песничка. И да слушаш майка си, че ще има бой“, „Песента е много яка. Клипът е супер. Папи продължавай в същия дух!“, „Евалата, Папи! Има култови фрази в песента и на всички повдигаш настроението ! Успех ти желая“, коментират феновете.

„Този проект е изключително важен за мен. Защото смятам, че е важен за всички. Отново през усмивка, отново през намигане, но с едно послание, което е сериозно като инфаркт - всеки човек заслужава своето самочувствие. Живял съм голяма част от живота си, мислейки, че изглеждам като г*з. После смених гледната точка, а хората взеха, че ми повярваха, че съм готин. Единственото, което се е променило, е че сам се заобичах. Или иначе казано - повярвах на мама, че съм най-хубавото гардже“, написа в профила си във Фейсбук Папи Ханс.


В клипа Папи Ханс е искал да включи само красиви муцуни. "Обявихме кастинг за новия клип на Папи Ханс. Условието беше, че в клипа ще влязат само красивите. Изненада. Всички влязоха в клипа. Защото всеки човек е красив", категоричен е Трендафилов. Във видеото участват хора от всякакви възрасти с различна визия. В края на песента за изненада на всички се появява майката на Папи - писателката Кристин Димитрова.


Припомняме ви, че Трендафилов стана звезда с парчето „Кекс“. Напоследък обаче Константин няма много време да забърква кекс. „Женен съм за работата си”, жалва се изпълнителят. Освен да вади нови парчета, той ръководи и собствената си рекламна агенция.