Автор
Woman.bg

Роби Уилямс влиза в ролята на треньор в "Гласът на България"

Битката за короната в седми сезон на „Гласът на България“ официално ще раздели треньорите на два враждуващи лагера. Тази неделя Михаела Филева и Камелия ще обявят война на колегите си в журито, а Графа ще признае, че в шоуто е настъпил матриархат. Един глас ще накара всички да поискат да обърнат столовете си към сцената, но един ще остане блокиран.

Кой кого ще елиминира и как Влади Ампов открива „прокобата на блок бутона“, ще стане ясно във втори епизод от кастингите на тъмно.

Романтичен млад китарист, който се бори с коварна болест, две сестри с обща мечта да се качат на голямата сцена и експресивна певица, която се подготвя за изпълнението си с 60 клека в бекстейджа, са част от колоритните участниците в епизод 2. Как да сбъднат мечтата си за музикална кариера ще ги посъветва лично световната звезда Роби Уилямс.

Той ще влезе в ролята на треньор с безценни съвети към участниците в „Гласът на България“. В специално видеообръщение легендарният певец ще разкрие формулата за успех в музикалния бизнес и ще предаде част от опита си на кандидатите за певческа слава в шоуто.

Благодарение на силното онлайн присъствие на българското издание на музикалното риалити, което получи награда за най-добро представяне в мрежата сред всички формати „The Voice of…“ в света, сцената на „Гласът на България“ се превръща в предпочитано място за изява на чужденци от всички краища на света. Силното международно участие ще продължи с изпълнението на едно нежно 19-годишно момиче с космически глас, което ще получи най-неочакваната и емоционална среща в живота си.

В епизод 2 пред четирите стола ще се изправи и регетон звезда от Доминикана, която ще се опита да впечатли треньорите с изпълнение на най-големия световен хит на изминалата година.



Първите реакции на избраните участници и войната между треньорите следи новият V-Reporter в „Гласът на България“ Александра Петканова. Ексклузивните ѝ репортажи от бекстейджа на шоуто феновете могат да проследят в рубриката „Гласът зад кадър“ и във фейсбук страницата на предаването.

Четете още: Ето я ромката, която разплака Камелия

Раздаваме подаръци - включи се в нашата игра до 1-ви март от тук: