Напоследък се чудим кой точно е стилистът на Гуинет Полтроу и защо все още е на работа?

Или британката се съветва с некадърник, или се заглежда твърде много във визията на най-добрата си приятелка Мадона, чието име отдавна не попада в едно и също изречение с думата „стил".

Във всички случаи обаче на седмицата на модата в Лондон блондинката ни докара до истерия с абсурдния си вид.

На ревюто на Burberry съпругата на Крис Мартин почти през цялото време беше в компанията на Ема Уотсън.

Младата звезда от поредицата за Хари Потър обаче доста успешно засенчи миловидната Гуинет, която, в старанието си да бъде интересна и еклектична, беше успяла да изглежда максимално нелепо.

Обемната й пола от колекцията на Burberry в бледо синьо, което ни се струва малко неактуално за иначе тъмните цветове на есента през 2009-а, приличаше на завеса, неумело надиплена върху кльощавите й крака.

А комбинацията й с бяла развлечена тениска с винтидж щампа ни се стори прекалено смела. По-добре щеше да бъде, ако я беше оставила във фитнеса, където й е мястото.

За обувките, които също са дело на Burberry, можем да кажем само, че не са сред фаворитите ни, но пък са абсолютно практични.

Те са от онзи тип модели, в които модата среща функционалността - не само са високи, за да издължат крака, но са и с удобна извивка, стабилни и 100% могат да предпазят дори най-капризните крачета от есенните дъждове.

Стайлингът на Полтроу пък разгледайте в галерията. И нека силата бъде с вас.