Може и да имаш страхотно самочувствие за себе си, може и да владееш някои специални трикчета в леглото, обаче въпреки това може да загубиш любимия си, без дори да разбереш защо.

Естествено, той няма да се изпари просто така, за всичко си има причина, при това съвсем конкретна.

Ето 4-те най-обичайни грешки, които допускаш, без дори да предполагаш:

Даването

Не отричай, на всяка от нас се случва в определен момент от живота, а именно да си въобразиш, че трябва да даваш всичко на любимия си.

Да, така сме устроени – често се отдаваме на него до безразсъдство. А Той изобщо не е устроен така и 100% ще му хареса да правиш всичко възможно да се почувства щастлив.

Когато обаче не ти отвърне със същото се превръщаш или в свадливото гадже, което все недоволства, или в многострадалната Геновева, която все остава неоценена.

И двата варианта са безкрайно дразнещи дори за теб самата, но рядко осъзнаваш това навреме.

Ако не се научиш да бъдеш поне малко егоист, да му покажеш, че нещата зависят преди всичко от теб, а не от него, забрави да постигнеш равнопоставеност.

Веднъж свикне ли, че може да получава всичко, той изобщо няма да се потруди да „инвестира“ усилия в твоето щастие.

24/7

И друг път сме казвали – преследването по телефона, във Facebook, на електронната му поща и дори в дома на родителите му е повече от досадно.

То убива и цялата му фантазия – тъкмо си те представя гола под душа или се чуди с какво бельо си, докато излизаш с приятелки, и ти звъниш и започваш да задаваш въпроси или да разказваш за новата зелена маска, която пробваш в момента.

Е, това са съвсем малко примери, разбира се, но идеята е, че трябва да поддържаш малко повече загадъчния си имидж на съблазнителка.

Клю-клю

Или споделянето с приятелки... на всичко, което ти се случва.

Първо, това често кара момичетата да ти дават непоискани съвети и да изказват мнение, което доста може да обърка нещата с Него.

Второ, не е приятно той да знае, че веднага ще изтичаш да пиеш кафе с приятелка и ще й разкажеш за снощната му издънка в леглото.

Следващият момент е, че неволно ще си говориш с него за някоя „тайна“ и цял куп клюки, които сте обсъждали по женски, а няма да му споделиш нещо, което засяга и двама ви.

Третото измерение

Да живееш в друго измерение, където хората са идеални и оправдават всичките ти очаквания сигурно ти се вижда примамливо, но е доста скучно.

Бъди реалистка – нормално е да си загубиш ума по някой готин тип, но не проектирай постоянно очакванията си върху него.

Ако си му намекнала 5 пъти за оново разкошно пътуване до Рио де Жанейро, което би се превърнало в чудна изненада за рождения ти ден, но то така и не се реализира, ще си доста разочарована, нали?

И изобщо няма да забележиш гривната, която той ти е подарил, нито партито-изненада или каквото там се случи. А това означава само едно – провал в отношенията ви.