Автор
Woman.bg

Фаталните минуси, на които не трябва да даваш шанс

Koгато стане въпрос за срещи, всички ние имаме дълъг списък за това какъв е идеалния партньор.

До всички плюсове обаче се нареждат и минусите, много от които могат да станат причина да не дадеш шанс на човека отсреща.

Ето 5 от най-често срещаните минуси, с които повечето жени не биха направили компромис. И ще ни бъде много интересно да научим твоите - защо не би обърнала внимание на някой мъж.

Безработен е

Надяваме се, че не търсиш Чичко–Паричко, който да ти плаща сметките. Убедени сме, че сама изкарваш парите си.

Но ако един мъж няма кариера или стабилна работа, това определено е фатален минус. Какво прави по цял ден тогава?

Изключение: Ако току що са го отстранили заради преструктуриране или свиване на работните места.

Не е негова вината и сме сигурни, че след като изтрие сълзите и закърпи самочувствието си, отново ще тръгне на лов за нова работа.

Или ако току що се е дипломирал и търси работа по специалността си. Не е като да има работа, но стремежът към постигане на поставена цел също е нещо.

Все още живее при родителите си

Малко трудно се прави секс, ако мама и татко са на горния етаж или в съседната стая.

А и положението е доста неловко, когато сутринта се съберете около масата за закуска. След първото ти посещение при Него...

Изключение: Има много причини, поради които хората остават вкъщи за по-дълго или се връщат при родителите си в младите си години.

Ако той все пак е независим и майка му не му пере чорапите и не му готви постоянно, вероятно има добра причина да е там – за да спести за собствено жилище или да се грижи за болен родител – тогава му е простено.

Женен е

Дори не си прави труда.

Изключение: Иска ни се да кажем, че на 100% такова не може да се направи, но ако се е разделил с жена си, ако се е изнесъл, свалил е пръстена и ще започва бракоразводно дело, тогава МОЖЕ БИ можеш да му дадеш шанс. Но може би.

Антисемеен тип

Ако си много близка със семейството си, може да се окаже трудно да се срещаш с някой, който не е.

Не е нужно да вечеря с тях ежедневно – всеки има нещо против родителите или роднините си, но ако не е способен да сподели поне няколко добри неща за тях, зарежи го без да ти мигне окото.

Изключение: За хора, които имат трудни взаимоотношения с родителите си, може да е по-лесно да се изолират или рядко да общуват с тях. За всеки е различно, затова все пак чуй първо неговата версия, преди да му отрежеш квитанциите.

Нечистоплътен е и не се поддържа

Ако мъжът, с който се виждаш, не си прави труда да се облече добре за среща, или има лош дъх, или не се е изкъпал, това значи твърдо не.

Все пак личната хигиена е важно нещо, а и от него се очаква да се погрижи да изглежда добре за теб, както ти си се постарала. Ако не го прави, значи е просто немарлив и мързелив.

Пък и не бива да подценяваш факта, че той не полага усилия- това говори много за отношението му към живота и към теб в частност.

Изключение: Единственото такова е, ако се видите след тренировка във фитнеса. Дори и тогава, се очаква поне да си вземе душ и да се преоблече преди срещата ви.