Сестрите Кардашиян се превърнаха в екзотични кенгура на крайбрежната ивица в Маями, но когато имаш собствено риалити, трябва да правиш какви ли не неща пред камерите.

Ким и Къртни подскачаха по асфалта в спортни екипи и със забавни обувки, които имитират подскоците на австралийското торбесто животно.

Двете сестри потренираха и се позабавляваха, докато малък екип следеше всеки техен подскок.

Забавните обувки, наречени Kangoo Jumps, са познати вече 10 години. Счита се, че те намаляват с около 80% стреса върху коленните стави при джогинг.

Това ги прави изключително подходящи при различни видове рехабилитация на долните крайници, както и страхотен начин да поддържате теглото си в добра форма.

Човек би помислил, че наскоро родилата Къртни има по-голяма нужда от упражнения, но сестра й, чието дупе е по-известно от самата нея, определено трябва да се движи по-интензивно.

Във всички случаи обаче Кардашиян са готини мацки, а и тази тренировка ни се струва супер забавна. Освен това не бихме отказали подобна скок-подскок разходка именно в Маями, но май ще трябва да се задоволим само с родна София...