Автор
Ева Лъчезарова

Целувката разказва какъв ще бъде сексът

Днес сме ви приготвили още един признак, по който можете да разберете какъв ще бъде сексът с партньора ви, преди да сте стигнали до най-интимната част от отношенията ви.

Вчера ви показахме как да определите какъв ще бъде потенциалният ви любим в леглото според това как чисти. Днес обаче ще се спрем на целувката и на това каква връзка има тя със сексуалния темперамент.

Според социолозите повечето мъже и жени могат да определят какъв ще бъде в секса партньора им само от една целувка. Проучването е проведено сред над 2000 души.

80% от анкетираните заявяват, че след първата целувка с потенциален партньор са решили дали да продължат връзката си или не.

90% от запитаните пък не отиват на втора среща ако първата целувка не им е харесала.

Специалистите стигнали до извода, че целувката спомага за изпитването на емоционалната и сексуална съвместимост на партньорите. Освен това този метод действа почти безпогрешно.

Проучването показало още, че срамежливите мъже не харесват напористите жени. При жените обаче се оказало точно обратното – нерешителните представителки на нежния пол предпочитали активните кавалери.