Дълъг, изтощителен секс? Не, дори на жените все по-рядко им се занимава с бавното достигане на удоволствието.

Е, представителките на нежния пол съвсем не са се отказали от романтичните глезотии и нежната „загрявка“ преди същинския акт, просто бързината е все по-възбуждаща.

Ако трябва да говорим в цифри, американски учени определят секса под 3 минути като “твърде бърз”, от 3 до 7 минути като “адекватен”, от 7 до 13 минути като “идеален” и над 13 минути като “твърде дълъг”.

Няколко кратки реплики, несдържано опипване и неконтролируемото желание за бързо проникване е факт.

Допълнителният бонус е нетрадиционната локация – колкото по-необичайно е мястото, толкова по-горещо е изживяването.

Ето и няколко места, които са далеч от спалнята, не предлагат меко легло и ще нажежат еротичната обстановка до червено:

В офиса

Щом става за работа, значи е идеален и за бърз секс. Щом и най-работливите колеги си тръгнат, идва и вашият ред да “поработите” (ако ще го правите преди това, внимавайте да не ви хванат – може да ви коства много).

Подходяща секс поза: Една “задна прашка” в изправено положение ще свърши чудесна работа.

В асансьора

Класическо предложение за бърз секс. Стопирате асансьора и действате по същество.

Подходяща секс поза: Жената е с гръб към мъжа, с ръце, опрени на стената и дупе, вирнато назад и нагоре. Мъжът я хваща здраво и прониква бързо в нея.

В тоалетната на нощен клуб

Бурни и страстни танци, приглушена светлина и изгарящо желание. Звучи познато, нали? Заключвате се в тоалетната и стартирате експресното удоволствие.

Подходяща секс поза: Първият вариант е позата, посочена за секс в асансьора. Другият е мъжът да седне на капака на тоалетната чиния, а жената да го възседне с лице или гръб в поза “ездачка”.

В колата

Идеално място за бърз секс. Единственото условие е да не шофирате, докато го правите. Паркирате на закътано местенце и се отдавате на необуздан секс.

Подходяща секс поза: Мисионерската на задната седалка на колата, “задна прашка” на капака на колата (ако е топло) или “ездачка” в седнало положение на предната седалка.

На открито

Паркове и градинки колкото искаш. Силната възбуда ще ви топли дори в мразовитите зимни дни.

Подходяща секс поза: Зависи от избраното място. Мисионерска на затънтена пейка, прави до някое дърво, “кучешката” на някоя катерушка без деца наоколо и т.н. Внимавайте само с кучетата, изведени на разходка...

Бързият секс сваля напрежението, вдига тонуса и най-важното – пести време.

Има обаче един основен недостатък – жените обикновено имат нуждаа от малко повече време за възбуда, което значи и по-бавно достигане до оргазъм, но за един опитен мъж това не би било проблем, нали?

Източник: rozalli.com