Преди няколко дни 28-годишната актриса Прея Калидас отвлече вниманието на публиката и фотообективите на червения килим в Лондон, където се появи с ярко розова индийска рокля, обсипана с блестящи камъни и бродерии.

Това обаче не беше най-впечатляващото в екзотичната актриса, а по-скоро декоративните й татуировки по дясното рамо и около дясното й око.

Изрисуваните цветя по лицето и рамото й бяха в тон с роклята, при това украсени също с малки цветни камъчета. Цялостният грим на Калидас имаше страхотно женствено и заедно с това секси излъчване, което много ни допадна.

Прея уважи премиера на британската комедия It's A Wonderful Afterlife, в която дори не участва. Атрактивната й визия обаче прикова погледите на всички край червения килим и доста обезличи актрисите, които всъщност имат роли в лентата.

Красавицата от индийски произход е известна във Великобритания благодарение на сапунената опера EastEnders, продуцирана и излъчвана от BBC.

Нейният грим-татуировка обаче доста ни хареса и смятаме да проучим как точно се прави. А дотогава вие можете да изразите своето мнение за него в анкетата отдолу.