Въпреки променливото време навън, слънцето е все толкова силно. Ако през зимата не сте му обръщали особено внимание, освен в планината, то сега е време да вземете мерки за защита.

Разбира се първото предложение по темата идва от Nivea и техните нови слънчеви предложения.

Първото от тях е за феновете на златистия цвят на кожата, които нямат търпение да чакат до лятото.

Nivea Sun Touch е именно за тях – лек овлажняващ гел, който действа като лосион и в същото време създава естествено изглеждащ слънчев тен, без да оставя следи.

Нанася се лесно и равномерно за хармоничен ефект, съдържа подхранващи витамини и е със свеж аромат. Най-хубавото е, че може да се използва както върху тялото, така и върху лицето.

Препоръчителна цена: 19,60 лв. за 150 ml

Слънцезащитният лосион Nivea Protect & Bronze има изцяло нова концепция в защитата от слънчевите лъчи. Той не прави компромис с тена – съдържа растителен екстракт от женско биле, който активира естественото производство на меланин в кожата за максимално равномерен тен.

Леката, немазна, и в същото време, хидратираща формула съдържа високоефективна UVA/UVB система от филтри, които защитават веднага след нанасяне.

Препоръчителна цена:
SPF 10 – 19,50 лв. за 200 ml
SPF 20 – 22,70 лв. за 200 ml
SPF 30 – 23,80 лв. за 200 ml

Nivea Light Feeling пък е флуидът за лице на Nivea, който комбинира силна защитна система система с иновативна, ултра лека консистенция.

Матиращата формула е специално разработена за ежедневна употреба – немазната текстура се абсорбира бързо от кожата, без да оставя мазни следи и да я утежнява.

Препоръчителна цена:
SPF 20 – 17,30 лв. за 50 m
SPF 50+ – 20,50 лв. за 50 ml

Слънцезащитният крем за лице Nivea Sun Anti-Agе съчетава високоефективна UVA и UVB филтърна система за незабавна защита на кожата.

Предпазва от изгаряне, преждевременно стареене на кожата и помага за намаляване на риска от слънчеви алергии.

Ефективно предотвратява появата на фини линии и бръчки, причинени от силните слънчеви лъчи. Немазната му формула оставя кожата мека и еластична. Може да се използва и като основа за грим.

Препоръчителна цена: SPF 20 –17,30 лв. за 50 ml