Домът на Дженифър Анистън ни се стори доста впечатляващ. Обаче и апартаментът на бившето й гадже – Джон Майер, доста ни хареса.

Музикантът има доста просторно убежище в Ню Йорк, обзаведено от екипа на Armani/Casa. В него преобладава белият цвят, който още повече засилва усещането за простор и светлина в жилището.

Джон признава, че обича комфорта и това е на първо място за него. След това допълва, че е важно да има място и за китарите му, както и за любимите му джаджи. „Жените имат големи дрешници, а аз – голям килер за техниката ми“, шегува се той.

Всекидневната и трапезарията на Майер са доста изчистени – мебелите са по-скоро класически, а детайлите – съвсем дискретни.

Мястото, където работи обикновено, е по-отрупано и цветно, но все пак не му липсва въздух.

Джон разполага и с кухня, но признава, че рядко готви и почти не я използва. „Миенете на чиниите всеки път ме отказва да пробвам нещо ново около печката. Но поне с приятели приготвяме питиета на бара“, обяснява той.

В собствената му спалня има само легло и голямо огледало, сценичните костюми и дрехите изобщо са в отделно помещение. Но спалнята за гости е по-добре оборудвана.

Майер не обича ваните и за това банята му е съвсем изчистена – има само душ кабина и най-необходимите шкафове.