Колко пъти ти се е случвало да прекараш цял час в салона за красота и след това за 5 секунди и с едно невнимателно движение да прецакаш всичко? Да, най-лесното нещо на света е да развалиш маникюра си.

Американската компания CND (Creative Nail Design), световен лидер в областта на професионалния маникюр и педикюр, обещава това да се промени чрез серията си Shellac.

Тя включва хибрид между обикновения лак и гела за нокти в различни цветове. Той може да издържи 14 дни след нанасяне и не се поврежда лесно, както познатите ни лакове.

Продуктът се нанася лесно и бързо и съхне по същия начин с помощта на ултравиолетова лампа. Веднага след „изпичането“ му можете да бръкнете в чантата си или където си пожелаете, тъй като целостта на покритието не се нарушава.

Отстраняването след 2 седмици също е изключително лесно – с помощта на специални ленти, които разтварят напълно продукта, без да остявят оцветяване върху плочката на ноктите.

Според създателите на продукта можеш да забравиш напълно пукнатините по ноктите, олющените краища и всички неудобства, свързани с маникюра и педикюра си.

Shellac вече е и у нас и може да се изпробва в салоните от веригата Vogue Vision.

Кратка демонстрация на продукта с участието на актрисата Биляна Петринска вижте тук.