В света на богатите и известните мъжете не се делят на красиви и грозни.

Доказателство за това са именно необичайните секс икони, около които постоянно витаят купища обожателки.

Ето и следващите 2 позиции в подредбата на нестандартните мачовци:

Номер 6 – Джон Малкович

Трудно е да се определи с какво точно Джон Малкович заслужава място в тази класация. Но именно това е нещото, което най-добре го описва.

Той е тайнственият съсед, който подозирате в избухлив нрав и страст към препарирани животни. Подозренията ви не са верни.

Но със сигурност в него можете да видите артистична елегантност и много лица, които изглежда още повече подклаждат страстите и интереса на жените към него.

Трябва да отбележим, че той е не само актьор, но и говори отлично френски, интересува се от политика и е дори моден дизайнер.

Сега вече наистина трябва да сте впечатлени.

Номер 5 – Уди Алън

С филми като „Ани Хол” и „Манхатън” от 70-те години на миналия век той си създаде имиджа на интелектуалния тип любовник, който накрая винаги бива предпочетен.

Но след като голите аматьорски снимки с доведената му дъщеря излязоха наяве, магнетичното му въздействие върху жените силно намаля.

И все пак един такъв инцидент не може да заличи големите му постижения с жените. Неговото остроумие и саркастични сценарии успяха да му спечелят актриси от ранга на Миа Фароу и Даян Кийтън. Но напоследък май не си говорят много с Миа…