Жените обичат шпионските игри, ти също, предполагаме.

Но не става дума за история от типа на Джеймс Бонд и красавицата, която неволно му помага. По-скоро си представи опасната игра на криеница между Мистър и мисис Смит…

Проучване, осъществено сред 920 двойки на средна възраст, показва, че нежните половинки по-често проверяват тайно партньорите си.

14% от участничките проверяват електронната поща на любимия, 13% преглеждат sms-ите в телефона му, а 10 на сто следят историята в интернет браузъра, който той ползва.

Представителите на силния пол също любопитстват, но в по-малка степен – едва 8% дебнат мейлите на гаджето си, а 6% признават, че проверяват мобилния телефон на любимата си жена.

Според психолозите, анализирали резултатите от анкетата, мацките никак не си падат по сложни технологии, но в името на връзката си са готови да преодолеят тази неприязън.

Те по-често прибягват към шпионаж на половинките си, но пък се стараят да бъдат максимално дискретни.

Специалистите поясняват обаче, че ако една жена се съмнява в гаджето си и сметне някоя дреболия за доказателство в полза на това, е готова да си признае всяко наблюдение. Лошото е, че това обикновено става по време на скандал…