Комбинацията от море/океан, пясък и изолация е печеливша формула за секси плаж, но това пак е доста общо понятие.

За някои „секси” в този контекст означава удобно място за излежаване край водата, за други е гледката на атлетични сърфисти, а за трети – луксозна обстановка и разнообразен бар.

Според нас абсолютно сексапилно е да разполагаме с усамотена вила, от чиято веранда буквално можеш да се озовеш в топлата солена вода и където с любимия човек можеш да изпращаш залеза всяка вечер.

Е, да, различни хора, разнообразни идеи за възбуждаща ваканция…

Точно за това смятаме да ви представим 10-те най-сексапилни хотела край морето, с каква цел можете да се възползвате от тях и защо са толкова вълнуващи. Ето и първият от тях:

Viceroy Anguilla

Намира се на британска територия, която е част от Карибските острови. Комплексът е съвсем нов – функционира от края на миналата година, а това лято ще бъде открита и последната му, трета част.

Освен хотелска част, която включва стаи, студиа и апартаменти, предлага и 166 вили с изглед към морето.

Разполага с малък комплекс от магазини, луксозен спа-център, фитнес, както и морски център, в който могат да се опитат разнообразни водни занимания и спортове.

На територията на комплекса има няколко бара и ресторанта, които предлагат разнообразно меню от местни и вносни морски дарове, гурме специалитети, редки плодове и зеленчуци, отглеждани само в този край на света, и добра винена селекция.

За кого е подходящ: комплексът е идеален както за двойки, така и за хора, които тепърва очакват да срещнат любовта.

Фактор на спокойствието: тук едва ли ще видите шумни семейства с малки деца и домашни любимци - за малчуганите има купища забавления, а животинките трябва да останат у дома. Освен това в баровете не се допускат непълнолетни, което слага точка на буйните тийнейджъри.

Хотелът предлага доста забавления и приятен разкош, което е притегателна сила за доста хора, но имайки предвид, че се намира на малък остров (около 25 квадратни километра), огромните тълпи по-скоро липсват.

Секси излъчване: Viceroy Anguilla може да бъде много романтично място, тъй като 2 от ресторантите и един от баровете предлагат чуден изглед към плажа и морето. Вечеря на свещи (при това сервирана на маса в пясъка), разходка и питие на приятна музика са само най-тривиалните възможности.

Барът на плажа пък е страхотно място за танци и нови запознанства, а персоналът изненадва всяка вечер гостите с екзотични коктейли и хапки.

Т. нар. infinity басейн, който сякаш се прелива в морския хоризонт, е друга възможност за незабравимо преживяване на вечерта.

Интимното уединение може да се случи и в стаята – в персоналните вили, апартаментите и по-големите стаи предлагат малки басейни. Те могат да бъдат украсени специално и дори край тях гостите получават масаж или вечерят.

1 седмица в студио с изглед към морето струва около 1000 долара като специален пакет, а всяка стандартна нощувка, резервирана в момента, се удвоява безплатно до края на лятото.

Вилите могат да се запазят средно срещу 4000 долара. На вечер...