Както стана ясно, жените си падат по висшия шпионаж на любимия. А това е само още едно доказателство, че те по-често се съмнавят в неговите чувства и в отдадеността му.

Точно за това сме убедени, че в началото на всяка връзка, независимо колко добре върви тя, пред теб обикновено стои въпроса „Дали наистина ме харесва или всичко е заради секса?“.

Нормално е да се чувстваш неуверена, след като сте заедно едва от няколко седмици, но има начин да надникнеш в неговите емоции. Просто наблюдавай предгръдките му.

Хватка отзад

Този тип гушкане обикновено означава, че мъжът е много влюбен. От една страна, той търси твоята топлина като свое любимо убежище, от друга показва, че е готов да те подкрепя и да ти пази гърба.

На по-първично ниво прегръщането отзад показва неговото желание да покори сърцето ти незабавно.

Галеща прегръдка

Движението на ръцете по гърба най-често изразява неговата загриженост и милото му отношение към теб.

Тъй като това е една от най-уязвимите части на човешкото тяло, погалването му обикновено изразява нужда от ласки, но и искрен интерес към твоята личност.

Задушаващо гушване

Опитът му да те притисне към себе си и докосването на бедрата ти обикновено са израз на силно сексуално желание. То не винаги е единственият му интерес към теб, но обикновено е водещо.