Винаги сме смятали, че Сара Джесика Паркър наистина е перфектната актриса за ролята на Кари Брадшоу. И обратното.

Сара и в живота е доста стилна, а последното доказателство беше премиерата на Сексът и градът 2, която премина през най-големите световни модни столици.

И въпреки че на червения килим има неписано правило да не се показваш с едно и също нещо в рамките на кратък период от време, на актрисата изобщо не й пука – тя разходи любимия си чифт обувки 3 пъти само за седмица.

Моделът от есенната колекция за 2010 на Nicholas Kirkwood се разходи на премиерата на филма в Ню Йорк, след това отиде на гости в шоуто на Дейвид Летърман, а накрая стигна и до Токио.

На афтърпарти след официалната премиера в Ню Йорк

На летището в Токио (вляво) и преди шоуто на Дейвид Летърман

Оригиналният чифт, показан в ревюто на дизайнера, е с розов кант, който ясно се вижда, но Паркър има два различни чифта.

Токът и на двата е висок почти 14 сантиметра и е покрит с велур. Те са отворени, а останалата част е блестяща, сякаш е от сатен, но всъщност е от доста по-плътна материя в светло син нюанс.

Единият чифт е с тъмно син ток, а основната част е малко по-светла и с розов, докато този, който най-често разхожда актрисата, е с черен ток и доста по-светла горна част.

Е, не можем да критикуваме Сара – тези обувки са наистина страхотни.