Днес ще ви разкрием какво имат да крият супергероят Тоби Магуайър и най-известната водеща в света - Опра Уинфри.

Тоби Магуайър

Тайната – баща му е обрал банка

“Човекът-паяк” никога не би си го признал, но определено има за какво да е сърдит на баща си. Как би могъл актьор, наричан от таблоидите “най-големия враг на престъпността” да си признае, че баща му Винсент е лежал 2 години в затвора за обир на банка?

През 1993 г. Магуайър-старши, отчаян от неизлечима болест (лекарите му дали погрешна диагноза – рак на стомаха) и от бедността си (налагало се да издържа двамата си малки племенника), решил да прекрачи рамките на закона.

“Обир” обаче е твърде силна дума за извършеното от него. Той влязъл в най-близката банка в родния си град Реседа и бутнал на касиерката бележка: “Нямам пари и умирам от рак”. Служителката била толкова шокирана, че веднага извадила плик и започнала да го пълни с пачки. Но Винсент не успял да стигне до вкъщи с “плячката” си, тъй като полицаите го чакали пред вратата на банката.

Опра Уинфри



Тайната – на 14-годишна възраст е родила дете

Опра Уинфри, определена от сп. Forbes като “най-влиятелната жена на света” успя в продължение на двадесет години да запази в тайна факта, че е родила на 14-годишна възраст.

Може би никога нямаше да узнаем за това, ако родната й сестра не беше споделила скандалната тайна с пресата срещу скромен хонорар от 19 хиляди долара.

Малката Опра преживяла много тежко развода на родителите си и когато майка й си намерила нов съпруг, детето възприело това като предателство. Според някои слухове пастрокът се държал зле с доведената си дъщеря, биел я и дори я изнасилил.

Опра редовно бягала от вкъщи и прекарвала нощите на улицата, а на 14 години забременяла. Детето се родило преждевременно и седмица по-късно умряло в болницата.

“Преживяла съм много лоши неща”, признава Опра, потресена от предателството от страна на сестра си. “Тя просто ми заби нож в гърба. Мислех си, че всички ще започнат да ме сочат с пръст и да ме осъждат. Но никой не каза нито дума. Бях поразена…”

Скандалните тайни на звездите

Скандалните тайни на звездите (2)