Септемврийският брой на родния Maxim този път прави особено печеливш залог с брюнетката Здравка Захова на корицата си.

Красавицата от Петрич и преди е украсявала корицата на мъжкото списание, но не вярваме някой да има нещо против срещу повторната й поява в него.

Здравка, която участва в конкурса Мис България през 2006-та, е професионален модел с доста богата биография, освен това често я сравняват с Шакира заради леко екзотичната й визия.

Известна е обаче като бившето гадже на Стойчо Младенов-младши, а и с това, че силно впечатлила испанския футболист Карлос Пуйол, с който се запознават на конкурс за красота на остров Ибиса.

Всъщност, това не е особена изненада, защото Здравка е поразително атрактивна. И притежава един от най-сексапилните бюстове, които сме виждали напоследък.

Единствената ни забележка към палавите Maxim-овци е, че отново са прекалили с фотошопа. Така са „замазали” иначе очарователното лице на 21-годишната госпожица, че естественото й излъчване се е загубило напълно под „скалпела” на компютърната програма.

Честно казано, резултатът е по-скоро дефектен, отколкото ефектен, но добре, че вече сме наясно колко красива е Здравка в действителност…