Отдавна е доказано, че цветовете влияят силно върху настроението ни, но ролята им не се изчерпва с това.

Психолози твърдят, че различните нюанси в спалнята рефлектират и върху сексуалния ни живот.

Според тях най-положителната комбинация е бяло и зелено. Първият цвят символизира чистотата и липсата на обремененост в отношенията, а вторият е източник на положителна енергия и предразполага към повече компромиси.

Монотонният секс може да се съживи доста добре от стени и детайли в лилаво или пурпурно. Те събуждат фантазията и възвръщат тръпката от интимното общуване.

Червеното е доста агресивно и не се препоръчва на хора, които трудно се справят със стреса.

Ако нямате такъв проблем обаче, разгорещете страстите с комбинация от огнения нюанс и дребни детайли в черно – това е рецептата за диви сексуални приключения без никакви задръжки.

Синьото може да бъде много приятен нюанс, но действа твърде успокояващо и може съвсем да приспи животинските ви инстинкти.

Специалистите препоръчват ярки нюанси като синьо-зелено, розово, жълто и оранжево да се използват само в комбинации с други, по-меки тонове, за повече баланс в сексуалните отношения.

Кафяво, сиво и бежово пък могат да се използват предимно в по-нестандартни решения, защото иначе се смятат за "скучни" цветове.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук