Имате проблеми в любовния си живот? Не се притеснявайте, вгледайте се в дивата природа, за да научите повече за интимните отношения.

Животните могат да бъдат добри съветници, ако има дадете шанс. И също така могат да ви помогнат да преодолеете обсесията си към размера на мъжкото достойнство:

Има ли значение размерът?

Добри новини, господа. Имайки предвид размерът на човешкото тяло, то и мъжките полови органи са сред най-големите в животинското царвство.

Горилите, колкото и грамадни и мощни да изглеждат, са надарени само с около 4 сантиметра сантиметра мъжка гордост. А и лъвовете, които правят секс по сто пъти на ден, палавниците, не могат да се похвалят с внушителен размер.

Е, не бива да подценява природните дадености на редица други животни, пред които човешкият пенис изглежда почти миниатюрен.

Синият кит например може да се похвали с дължина от осем стъпки, което си е гигантски размер по всички стандарти.

Но всички рекорди чупи…barnacle (ракообразни животни, голяма част от които се прикрепват към кораби, скали, корали и така преживяват ).

Тези животинки имат невероятната способност да разгръщат своята мъжка гордост няколко пъти над дължината на собственото си тяло в желанието си да достигнат женска.

Но, за да не ставаме болезнено обсебени от темата за размера, нека споменем морския дявол. Мъжкия морски дявол е миниатюрен в сравнение с женската – не е по-голям от малък червей. Ако попадне на женска, той се прикрепя към нея като паразит и постепенно вехне и съхне, докато не остане само чифт полови жлези...

За това, мили дами, не бъдете алчни - размерът не е всичко, но върши работа.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук