Продължение.

Лоши момчета, високи жени или колеги… Всяка звезда си има вкус в любовта.

Миша Бартън и слабостта й към музикантите

Калифорнийската екс-мечта на всички американци, която след края на „Кварталът на богатите” се изгуби в слава, алкохол и рехабилитационни центрове, е всеизвестна с любовта си към музиканти.

Още докато се разхождаше по екрана на сериала тя се срещаше с фронтмена на Whitestarr – Сиско Адлер.



Втората й по-сериозна връзка беше с китариста Тейлър Лок, който е част от групата Rooney и който не спря да обикаля Холивуд с известната си приятелка под ръка. Раздялата им беше отразена надълго и нашироко по медиите, след като папараци я изловиха да плаче и пуши сама на плажа, а след няколко дни официално обяви и раздялата си с Тейлър.



Апетитът на Миша към музиканти не се изчерпва дотук. Миналата година тя забърса чаровен британец на име Люк Притчард от инди бандата The Kooks. И тази любов не трая дълго, но инициаторка на раздялата била самата Бартън. Влюбеният Люк коментирал единствено – „Просто не знаех какво по дяволите става”.



Татуирани мъжкари за Пам Андерсън

Още преди години Памела Андерсън разби сърцата на всички добри момчета, залепили по стените си нейни плакати. През 95-та тя реши да се омъжи за рок звездата от Motley Crüe – Томи Лий, независимо, че го познаваше само от 96 часа. Двойката оставиха наследство от двама сина, скандална секс касета, два брака и два развода и много диви спомени от младостта им.



През 2006-та Пам се запознава с още един дивак на световната рок сцена – Кид Рок. Двамата се женят, за да могат след това да се разведат след едва 5 месеца.



И Пенелопе си пада по колеги

Пенелопе Круз е от звездите, които се влюбват на снимачната площадка. Сеньорита Круз се запознава с Том Круз на снимките на филма „Vanilla Sky” през 2001-ва и остават неразделни цели 3 години.



По време на заснемането на филма „Сахара” през 2005-та, Пенелопе се влюбва в Матю Макконахи, но след една година двамата обявяват, че се раделят за малко.



Кратака раздяла на Матю и Пенелопе продължава няколко години, докато тя не среща и настоящия с исъпруг и баща на детето, което носи – Хавиер Бардем. Двамата се срещат на снимкити на „Вики Кристина Барселона”.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук