Дивите животни могат да бъдат добър пример със своето поведение за нашия собствен интимен живот.

Ето и следващият им съвет:

Внимавайте, флиртаджии!

Мъжките светулки демонстрират желанието си за любов с проблясваща светлина. Химична реакция в коремчетата им изпраща ярък сигнал към всяка женска, която е наоколо.

След като вече е забелязан от женската, кандидат-любовникът започва да комуникира чрез нещо като морзов код, и следва продължителен диалог на ухажване.

А що се отнася до женските, в момента, в койте тя е заинтригувана, неговата светлинна „бъбривост“ е от огромно значение – по-дългите и по-честите просветвания на мъжкия увеличават шансовете му за успех.

Но истинският проблем идва от друг вид светулка – мъжки, който имитира женска и отвръща със същите сигнал на флиртуване. Мъжките светулки, убедени, че са извадили късмет, отлитат към новата си любов и биват изядени.

И какъв е изводът? Много просто: любовта е игра с много рискове, но който се страхува да не бъде наранен, едва ли ще открие своят истински партньор, нали така?

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук