Адресирайте правилно

Преди да изпратите sms-а проверете отново дали номерът, към който го изпращате е на правилния човек. Историята разполага с доста солиден списък със случаи, когато правилното съобщение пристига при "неправилния" абонат. Така, че когато напишете "Цялата горя и нямам търпение ...", направете всичко възможно, за да не попадне тази информация, при шефа, например...

По-малко, но качествено

Много от нас смятат, че в офиса мъжа основно пие кафе и флиртува със симпатичните колеги от нежния пол. Невероятно, но факт, всъщност, когато той отиде на работа...работи! И 100 sms-а с разсейващо го съдържание мога да предизвикат раздразнение. Освен това психолозите съветват да не изисквате внимание от партньора – удоволствието трябва да бъде взаимно.



Не си пестете простичките комплименти

Комплиментът е верният път към успеха. Така твърдят лекторите по тренинги в областта на личностното израстване.
Да предположим, че обичайно сте свикнали да си запушвате ушите докато любимия пее в банята We are the champions, и все още се борите с навика му да яде супа направо от тенджерата. Така или иначе той е прекрасен! Кажете му го, и без особени усилия ще го настроите на интимна вълна.

Бъдете конкретни

А специалистите по sms –флирт съветват по-често да използвате "открити " послания, тоест такива, които съдържат конкретен въпрос и подтикват към диалог: "Не сме се виждали вече 4 часа и ми е скучно! А на теб?"

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук