Свалките са продължили цяла вечност и най-сетне сте заедно с мъжа на мечтите си.

На седмото небе сте от щастие и вярвате, че връзката ви ще продължи вечно (или поне докато не изчерпите банковата му сметка). Нищо обаче не убива любовта така бързо, както която и да било от следващите грешки, пише в. "Монитор".

После да не кажете, че не сме ви предупредили!

1. Секс по никое време

Няма универсална формула, с която да пресметнете кога е настъпило времето за първия секс. Въпреки това ако се окажете в кревата с любимия, преди да сте се опознали достатъчно, рискувате от негово гадже да преминете в графата “секспартньорка”. Мъжът трябва да оценява не само физическите, но и моралните ви качества. Така че не се притеснявайте да вземете тайм-аут (Димитър Пенев му викаше на тоя термин “тайман” – впечатлете с тази “футболна” подробност гаджето си) и го накарайте малко да почака, преди да сте напълно наясно с чувствата си. Правилото за трите срещи, преди да правите секс, може и да е мит, но в него има и зрънце истина.

2. Прекалена откровеност

Не бързайте да му разкажете всичките си тъжни истории от детството. Излизате заедно и си ставате все по-близки – това е напълно естествен процес и не е нужно да го засипвате с потоци лична информация. Подавайте я на порции, ако не искате да изплашите партньора с прекомерния си драматизъм.

3. Нон-стоп есемеси и обаждания

Макар че живеем в епохата на комуникациите, всеки има нужда от малко лична свобода. Мъжът обича да играе ролята на ловец, а не на жертва, а с постоянните си обаждания и есемеси можете да предизвикате обратен ефект и да го отблъснете от себе си. Така че отложете поредното обаждане, починете си малко от скайпа и разхлабете комуникационния нашийник около врата на любимия си.



4. Шпионаж

Вероятно ви се струва, че това е бърз и лесен начин да узнаете за него колкото се може повече, но всъщност шпионирането единствено обостря проблемите. Едва ли някой би искал да излиза с момиче, което си вре носа навсякъде, за да надуши нещо гнило.

5. Имитация на оргазъм

Имитацията на оргазъм е една напълно безобидна благородна лъжа, нали? Не! Чрез нея вие нанасяте на отношенията си огромна вреда, като позволявате на партньора да си мисли, че движенията му са ви приятни. А ако се омъжите за него? Цял живот ли смятате да играете тази роля?

6. Опитвате се да го промените

Хората не са склонни към големи промени в характера си, тъй като вече са изградени личности със съответните навици. Затова ако виждате в партньора си твърде много неща, които не ви харесват, най-добре е да го смените с друг.

7. Пренебрегвате себе си

Макар че компромисите са много важни за началото на всяка връзка, голяма грешка е да жертват всичките си сили и свободно време в името на партньора ви. Колкото и близки да са отношенията ви, винаги трябва да се погрижите първо за себе си.

А ето и няколко безценни съвета за интимна грижа, които ще ви донесат самочувствие и незаменимо усещане за свежест.