Моделът на Dereon, който днес ще ви представим е изключително подходящ за днешното есенно време, в което слънцето грее приятно, а дъждът е решил да си вземе малко почивка!

През ноември 2005 под ръководството на своята майка, Тина Ноулс, Бионсе Ноулс представя своята модна колекция. В чест на майката на Тина, Агнес Дероон, която е шиела рокли и костюми за частните си клиенти, линията е наречена "Къщата на Дерон" (House of Dereon).

Докато Тина дава визията и идеите, Бионсе е музата на колекцията, която се състои от спортна и ежедневна конфекция, дънки, чанти и обувки. Първо се е обръщало внимание на дизайна на дънки, но Впоследствие към колекцията са прибавени парфюми, чанти и обувки.

Моделът на Dereon е оцветен в топлите и красиви багри на пурпурния цвят. При пръстите сандалите са отворени. В предната част се забелязва красивa маргаритка, която е обсипана със златисти капси. Това придава несравним чар и излъчване на модела.

Интересен елемент в предната част са дветете ленти, които се кръстосват около глезена. Посредством тях моделът се обува бързо. Платформата е двойна и представлява стилна комбинация от пурпурен и бял цвят. Тока е приблизително 11 cм., а височината на платформата е 2,5 cм. Колкото и да е разкошно това бижу, толкова е разкошна и цената му - 74.99 $!

Съшият модел се предлага и в черно, който има по-елегантен вид според нас. Може да го съчетаете с дънки до глезенчето, рокля и кожено яке - със сигурност ще съберете погледите!