През тази седмица една от най-успешните певци в света Селин Дион показа новородените си близнаци пред две издания - Hello и People.

Близнаците Еди и Нелсън се родиха на 23 октомври тази година. „Любовта, това което успяхме да постигнем … не мога да го изразя с думи, чувството е по-голямо от самия живот” – споделя Дион.

Селин признава, обаче че доста трудно е приела факта, че в началото е била бременна с тризнаци, но е изгубила едно от бебетата.

„За около седмица смятахме, че ще имаме тризнаци, но за съжаление при следващото посещение при лекарите чухме само две сърчица да бият”- споделя певицата. „Малкото бебе е решило да остави място за другите две и се раздели с нас. Стана в самото начало на бременността ми, но все пак ме шокира” – допълва тя.

Преди на бял свят да се появят Еди и Нелсън, Селин и съпругът й Рене, се опитваха дълги години да зарадват 9 годишния си син Рене Чарлз с братче или сестриче. Селин премина 6 терапии инвитро и направи един спонтанен аборт преди да забременее с близнаците.