Гостуването на фолк певицата Алисия при „отчаяните съпруги” Вихра и Мая беше много откровено и изключително емоционално.

Първото ТВ интервю на изпълнителката на „АРА мюзик” започна със сълзи както в нейните очи, така и в тези на двете водещи.

Емоционалната реакция на дамите беше провокирана от архивни кадри от миналогодишното гостуване на певицата, което по ирония също е било на 12 декември. Тогава в телефонен разговор вече бившият любим на Алисия – Валери Божинов, сподели, че двамата мислят както за сватба, така и за второ дете.

Аз съм днес тук не само като Алисия - певицата, а и като жена. Искам това да послужи за пример за това, което не трябва да се случва. Много ще ми е трудно да говоря, но трябва да го направя”, започна изповедта си Алисия. Тя сподели, че не фактът, че Божинов се е влюбил в друга жена я наранява толкова много, колкото цялата показност на връзката му с Николета. „Това е подигравка с мен и с детето ми. Аз мога да се изправя и да продължа, но трябва да има респект и уважение”, обясни фолк певицата.

Тя разказа, че дълго време са я гонили съмнения за изневярата на Валери, но той отричал всички писания по медиите. „Много съм го обичала, подчертавам обичала, защото от днес той е част от миналото ми. Заявявам го абсолютно отговорно. Повече няма да се върна при него, защото той ме сравни със земята. За мен Валери беше всичко, давах всичко за него, но той ми показа че съм живяла в една илюзия”, категорично заяви Алисия. Тя дори вече е махнала халката, която Божинов й беше подарил в знак на обич. „За мен той вече не съществува, остава само бащата на детето ми.”

Фолк певицата сподели, че най-много страда от това, че Валери Божинов много липсва на сина им. Валери младши всеки ден питал къде е татко му, тъй като футболитът не го е виждал от три месеца. „Отговарям му, че играе в Италия. Аз не спирам Валери да вижда малкия, въпреки че сме имали конфликти. Той си знае защо не го прави, може би е имало пречки. Мъчно ми е, защото знам колко силна връзка са имали. Това е най-тежкото от цялата ситуация”, заяви през сълзи Алисия. „Аз винаги съм казвала на Валери, че баща му го обича.”

Именно на рождения ден на Валери младши Алисия и футболистът се разделили. В този труден момент до нея били най-близките й приятелки и нейното семейство.

Алисия е категорична, че не е искала пари от Валери или имотите му. Тя заяви, че ако сега трябва да озаглави парчето си „Твоя тотално”, която посвети именно на бившия си любим, щеше да се казва „Твоя тотално бях.”

Алисия каза, че смята Николета Лозанова за красиво момиче, което обаче не трябвало да пада на това ниво. „Пожелавам й да не остарява, за да не бъде заменена за по-млада”, заяви фолк певицата. Тя допълни, че няма за какво да си отмъщава и се надява, че при следващото гостуване в предаването отново ще бъде влюбена, пише bliasak.bg.