Холи Бери разкри, че не е толкова концентрирана върху киното, защото дъщеря й се е превърнала в най-важното нещо за нея.

Малката Нала дори е променила отношението на Бери към различните типове мъже. Носителката на Оскар казва, че приоритетите й много са се променили след раждането на детето, съобщава lifestyle.bg

"Децата променят целите ти в живота, така стана и с мен. Обичам да правя филми, но бих се отказал от всичко, за да бъда с дъщеря си. Тя е любовта на живота ми, прави ме по-добра като човек. Винаги преди да направя или да кажа нещо, преди да поискам или да откажа нещо, първо се питам: "А дали това ще е най-доброто за Нала?" Когато имаш деца, нещата са различни. Спрях с глупавите и хлапашки неща след като станах майка.", казва Холи.

Малката Нала дори е променила отношението на Бери към различните типове мъже:

"Всичко, което правя, е съобразено с нея. Дори това с кого прекарвам времето си насаме зависи от дъщеря ми, вече не мисля само за себе си, но и за нея."

След раздялата с бащата на детето и Гейбриъл Обри, актрисата започна връзка с бишвето гадже на Кайли Миноуг - актьорът Оливие Мартинес.

Тя споделя, че е щастлива от връзката и описва простичко ситуацията:

"Аз съм само момиче, което срещна момче, момиче, което харесва момчето и той нея. Това се случи."