Излизате с мъж, целувките са толкова горещи и страстни, едва не сте си изтъркали дрехите от търкане един в друг. При всичката тази химия, сексът трябва да е върхът. Нали?

„Интимността с нов човек може да бъде доста нескопосана, ” споделя американски доктор. Все още не се чувствате достатъчно комфортно един с друг. Освен това на риск се излага толкова много още първия път – ако сексът е зле, можете да предвидите бъдещето на започващата връзка. Следващите четири правила ще ви помогнат да направите секса напълно задоволителен.

Правило 1: Не прибързвайте

Няма съмнение, че до момента всеки се изкушава да пропусне любовната игра и да премине директно към тази част, в която вкарвате щепсела в контакта. Но това е новобранска грешка.

„В действителност, в първата нощ с някой не трябва да бързате. Целта ви трябва да е да обърнете специално внимание на какво работи и какво не при партньора. Така ще можете да го задоволите още от самото начало", казва сексолог.

Затова поддържайте еротичността на бавното темпо от началото. По време на любовната игра, всеки път когато ръцете му започнат да опипват прекалено смело или изглежда сякаш иска да премине към основната част, хванете китките му и ги задръжте силно. Дайте му дълга, продължителна целувка.

Правило 2: Приеми неловките моменти

Разбира се всички искаме да ни мислят за богини в леглото, затова и инстинктът ни кара да игнорираме всички неловки моменти и да се молим на кама сутра, че и той ще го направи. Но нещата ще минат много по-гладко ако направим точно обратното.

„Достатъчно стресиращо е да си с някой нов, защото се тревожиш какво ще си помисли той за тялото ти и дали ще му хареса това, което правиш. И ако не приемеш съвсем естествените несполуки, те тихичко ще развалят цялото преживяване", казва сексологът.

"За да спасиш настроението, трябва умело да приемеш грешките по начин, подходящ на секса, който правите. Ако и двамата сте игриви, запазете този дух – като например, ако той не може да ви разкопчае сутиена, не стойте там без да предприемете нищо докато го гледате как се мъчи и нервира. Усмихнете му се и му кажете: „Нека опитам аз. Мисля, че знам тайната.”

Правило 3: Кажи нещо мило

Мит е, че мъжете мислят само за собственото си удоволствие. В действителност, повечето мъже трудно се наслаждават на момента, ако не са сигурни, че партньорката им се чувства добре. „Част от това което го възбужда е да знае че и вие сте възбудена”.

И тъй като сте нова за него, той не познава малките недоловими стонове, които издавате когато харесвате това което той прави. Така че е важно да му кажете.

Просто бъдете сигурна, че ще похвалите нещо, което наистина ви харесва, защото той ще го запомни и в бъдеще често ще го включва в сексуалните ви игри (и За Бога! не симулирайте удоволствие, когато няма такова.) Ако той е бог в оралната любов, едно просто „Страхотно!”, казано със съблазняващ тон ще го насърчи още повече. Или пък, ако стилът ти е по-сладникав, пробвай с „Уау, езикът ти трябва да участва в олимпийските игри!”. Говорейки за това, което ви доставя удоволствие, запазвате сладострастните моменти и му помагате да научи какво ви харесва.

Правило 4: Задръж акробатиката

Може и да нямаш търпение да покажеш всичките си диви секс трикове и да му дадеш да разбере, че знаеш какво правиш, но първият път не е за това.

„Не искате да експериментирате със сложни пози или да опитвате трудни тантрични маневри още първата нощ. Има голям шанс да останете разочаровани ако не проработят, защото не познавате добре движенията на другия или пък защото до такава степен сте се захванали да показвате на какво сте способни и не можете да спрете да си поемете дъх и да се насладите на случващото се,” казва Уоксмън. „Тези неща трябва да се запазят за по-късно, когато всеки от вас знае от какво се нуждае другия, за да достигне до оргазъм”.

Придържайте се към познатите ви вече пози, които ви карат да се чувствате страхотно и не изискват каквито и да било откачени акробатични номера. После, ако искате да направите нещата по-пикантни, опитайте с някой малък трик като, например, да се докосвате, докато той гледа. Така няма да изглеждате скучна, но е безопасно и му показва, че има още куп такива неща, които го очакват в бъдеще. Източник: cosmopolitan.com