Известната звездна стилистка Рейчъл Зоуи представи първата си колекция.

Всички тръпнеха в очакване да зърнат невероятните й модели. За бременната Рейчъл модата явно е от голямо значение, защото и за себе си стилистката не пести сили, за да изглежда зашеметяващо при всяка една публична проява.

Първата колекция на Рейчъл Зоуи е съвършен микс от женствено обаяние, стил 70-те с нюанси на модернизъм.

Вталените сака за жени, флиртаджийските рокли от леки материи, стилните рокли, както и дългите разкроени панталони са само част от елементите на колекцията й. Усещат се различни влияния, които вещаят невероятни резултати. Бохемският стил на Рейчъл Зоуи се вижда от определени детайли, сред които дългите панталони в стил 70-те, неподредена коса и набръчкани леки материали.

За да бъдат тоалетите идеални и за стилни дами, Рейчъл Зоуи влючва разкошни чанти и обувки в своята свърх-женствената колекция. Въпреки че високите токчета отиват много на тоалетите, Рейчъл Зоуи уверява, че и равните обувки и ботуши са също добро попадение.

Рейчъл Зоуи е решила, че дрехите ще се продават на достъпни според нея цени, така че най-вероятно ще може да закупите рокля за около 250 долара, а цял костюм за 700 долара.

Ето и някои от моделите:

Рейчъл с Никол Ричи и Камерън Диас: