Актьорът Хю Грант бил приет в болница, след като се оплакал от отпадналост, световъртеж и затруднено дишане. Той бил откаран в лечебно заведение в западен Лондон.

Звездата от "Четири сватби и едно погребение" отказал да звъни на бърза помощ, защото не искал да губи времето на парамедиците, и предпочел да отиде сам, като чака с часове в коридора, без да вдига много шум около себе си, пишат от vesti.bg

Източник на "Сън" казва: "Никой не го разпозна, а и той се постара да не привлича вниманието".

Говорителят на звездата отказва коментар за здравословното му състояние. Пред медиите той каза само, че в момента 50-годишният Грант се възстановява у дома.

Звездата наскоро даде висока оценка на медицинските грижи във Великобритания. Tой стана посланик на добра воля и се зае с благотворителност в борбата срещу рака. Причина за отдадеността на актьора към каузата е трагичната загуба на майка му, която почина от рак на панкреаса през 2001 г.

За медицинските сестри, например, Грант казва, че са фантастични: "Те са толкова отдадени на работата си. Ще останат неотлъчно до всеки неизлечимо болен до последния му дъх. А не печелят почти нищо за труда си".