Българската звезда в Холивуд Нина Добрев продължава да печели симпатиите не само на широката аудитория, но и на режисьори и продуценти.

Красавицата от популярния сериал на "Дневниците на вампира" привлече вниманието на режисьора Стивън Чбоски, който реши да й повери роля в най-новия си проект "The Perks of Being a Wallflower".

В екипа на филма вече се отличават името на звездата от хитовата фентъзи поредица за Хари Потър, Ема Уотсън и Логан Лерман, който за последно гледахме в "Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии".

Продукцията ще е екранизация по собствената скандална книга на Чбоски от 1999 година, изпълнена с твърде откровени признания за секс, наркотици и самоубийства от страна на няколко тийнейджъри. Скоро след публикуването си романът предизвика вълна на недоволство сред различни родителски организации в САЩ.

Любопитно е, че филмът ще бъде продуциран от Джон Малкович, като се очаква снимките да стартират през май в щата Пенсилвания.

Иначе феновете на чаровната Нина ще могат да я видят и по-рано в пълнометражна лента - това е екшън трилърът "The Killing Games", в който тя си партнира със звездите Келън Лутц и Самюел Джексън, припомнят от avtora.com.