Една от най-мощните модни тенденции на пролетта завладя звездите.

Ел Макферсън

Ако искате да привлечете внимание обличайки жълт гащеризон, по-добре го пристегнете в кръста с ретро колан и се потопете в приказката на 70-те. Именно това е направила и жената-тяло, Ел Макферсън. Тя е съчетала копринения си гащеризон със златно колие на Lara Bohinc.



Бруклин Декър

За премиерата на филма „Just Go With It” Бруклин Декър е постигна на пръв поглед непостижимото – открадна светлината на прожекторите от особата на Дженифър Анистън и ги концентрира върху себе си. Как? Появявайки се със спиращ дъха лилав гащеризон с "цепнати" крачоли на Max Mara.



Анджела Линдвал

Дълга, черна, бляскава, вечерна рокля… Няма нужда от коментар!



Оливия Палермо

Няма модна тенденция, която да не пробва късмета си върху стилната икона Палермо. Звездата от “The Hills” изглежда прекрасно в дългата прасковена рокля на Mango, съчетана с плетен бежов колан.



Кейти Холмс

Класическо бежово палто, под което се подават дънки, велурени обувки и сатенена блуза… Супер попадение от стила на 70-те.

Никол Ричи

Бохо Кралицата знае как да се пренася в стила на най-различни десетилетия. Ето и нейното решение за този отпреди 30-ина години – ефирна пелерина на цветя, спускаща се чак до земята.

Кайли Миноуг

Един от любимите ни модели макси рокли са тези на етажи. А в съчетание с колан и обувки на платформа този рокля става хит. Браво, Кайли!

Миранда Кер

Роклята на Миранда е на Balenciaga и е напълно в унисон с тенденциите от 70-те – отворено и заострено деколте, дълга права линия, издължаваща силуета.

Клаудия Шифър

Само една дума – шал! Супермоделът е намерила ключът към страхотния стил на 70-те използвайки най-простия, но ефективен трик – заложила е на аксесоара.

Ева Лонгория

Страхотен вечерен аутфит в черно, много блясък и висока талия.

Очаквайте продължение.