Аренби звездата Бионсе бе обвинена, че е оставила над 70 души без работа, след като "внезапно изоставила" плановете за видеоигра.

Тя е постъпила така "по своя прищявка", се изтъква в документите по делото срещу световноизвестната певица, заведено от компанията Gate Five.

Тя се готвела да издаде играта Starpower: Beyonce, но сделката пропаднала, след като Бионсе внезапно се отказала от участие в проекта през 2010 г.

Според иска, подаден в Ню Йорк, споразумението се провалило в "ключов момент от разработката на проекта", защото Бионсе отправила "изнудваческо искане" за повече пари, пишат от vesti.bg



Звездата, носителка на пет награди "Грами" за соловата си кариера, както и на три заедно с бившата си група "Дестинис чайлд", е обвинена, че е "унищожила бизнеса на Gate Five и е оставила безработни 70 души в седмицата преди Коледа".

Ръководството на компанията иска да си върне инвестираните средства от 6,7 млн. долара, както и над 100 млн. долара приходи, които са очаквали да събере играта.

Засега няма официално съобщение от пиара на певицата, известна с хитове като Crazy In Love, Irreplaceable, If I Were a Boy и Halo.

Миналата година Бионсе реши да покаже по-самотната страна на славата в документалния си филм I Am World Tour, заснет по време на последното й световно турне.



Без грим, певицата, определена от списание "Форбс" като деветата най-влиятелна жена в света, говори откровено колко самотна се чувства, пътувайки по света.