Дни след като загатна, че мисли да се отдаде на едногодишна почивка от киното, Дженифър Анистън остави отпечатъците си пред китайския театър "Grauman" в Холивуд, съобщи Belfast Telegraph.

Актрисата, чийто последен филм, "Шефове гадняри", излиза по екраните тази седмица, остави отпечатъци от дланите и стъпалата си до тези на легенди като Елизабет Тейлър, Мерилин Монро, Фред Астер и Хъмфри Богарт.

Преди дни обаче стана ясно, че 42-годишната чаровна блондинка мисли да се оттегли за кратко от киното и да се отдаде на любовта, която по всичко личи е открила в лицето на колегата ѝ Джъстин Теру, който присъстваше и на вчерашната церемония, пишат от inews.bg


Въпреки щастието, което видимо изпитва с новия си приятел, Джен не можа да не спомене и името на голямата си любов Брад Пит, макара че винаги е била впечатляващо мълчалива и дискретна относно раздялата им.

Преди няколко дни актрисата заяви, че снимките на филма "Раздялата” са ѝ помогнали да преодолее края на брака със съпруга си през 2005 г.

След Брад Пит Дженифър имаше връзки с комедийния актьор Винс Вон, с музиканта Джон Майер и с мускулестия си колега Джерард Бътлър.