С лъскава дреха може да акцентирате на онези места от тялото си, които харесвате и да отвлечете вниманието от това, което не искате да се забелязва.

Златни рокли, сребърни обувки, блестящи аксесоари и бижута – лъскавото привлича вниманието.

Какъв по-подходящ начин да привлечете погледите от лъскава секси рокля за специална вечер?

Въпреки, че няма значение дали носите малка брошка или лъскава блуза, бляскавите детайли винаги привличат вниманието. А това може да е в плюс за вас, ако знаете на какво да обръщате внимание при избора на дрехи от блестящи материи.

Ако целта ви е да скриете ханша и пълните бедра – изберете лъскава горна част – блуза или топ от ламе върши чудесна работа. Погледите ще са насочени натам и никой няма да обърне внимание на ханша.

Внимавайте да не прекалите с лъскавите дрехи. Тук правилото е много просто – малкото е повече или казано с други думи -достатъчен е един акцент, поставен на правилното място.

Блестящото облекло оптически уголемява тялото и ако не искате да изглеждате по-едра заложете на бляскави детайли в облеклото или на лъскави аксесоари. С тяхна помощ може да изглеждате страхотно.

Ако искате да сте елегантна избягвайте съчетание на лъскави дрехи с лъскави аксесоари и бижута. Повярвайте само едното е достатъчно ефектно. Не прекалявайте с блясъка. Дори гримът и прическата е добре да са максимално естествени.

Вижте кои звезди си падат по тази модна тенденция:

Kim Kardashian

Naomi Watts

Olivia Wilde

Rosie Huntington-Whiteley

Ashley Olsen и Mary-Kate Olsen

Charlize Theron

Whitney Port

Diane Kruger

Heidi Klum