Не само майките си падат по модни джиджавки и нови попълнения в гардероба. О, не, хлапетата също не се увличат само от играчки.

А френският бранд, наречен Finger in the nose (пръст в носа – букв. от англ., бел. ред.), ни грабна от пръв поглед.

Освен, че името на марката е адски подходяща за малките й клиенти, но и стилните решения за визията на децата са наистина оригинални. Пък и Finger in the nose предлага качествени и удобни дрехи с типичен стрийт комфорт, който няма да убегне на никоя майка.

Изчистени графични принтове в митологичен стил и на любими животни, леки рок детайли и съвсем деликатно заиграване с шик-визията на възрастните отличават всички дрехи на детската марка.

Основният материал, който използват французите, е чист европейски деним. Той обаче изглежда по различен начин в почки всеки модел – суров, избелен, заснежен, наподобявайки кожа и как ли не още.

Якетата от зимната колекция са с истински пух, специално обработен срещу алергени и акари, плетивата са от истинска ангорска вълна, а тениските и ризките са от чист памук.

Finger in the nose все още разработват интернет магазина си, но техни неща могат да се поръчат чрез други магазини, които доставят и до България. А цялата колекция на бранда можете да видите тук.