Звездите постоянно са на прицела на папараците и затова можем лесно да проследим как се е променил външният им вид и стилът им през годините.

Какви са били известните личности, преди да станат известни? И какви са станали след това? Кои от тях са успели да се превърнат от невзрачна тийнейджърка във всепризната красавица и модна икона?

В поредица от материали сме събрали за вас списък от звезди, които са променили радикално външния вид и стила си към по-добро. Само за няколко години са станали достойни за възхищение! При това не става дума за пластична хирургия, а за радикална промяна на имиджа.

Нека видим с кои звезди стилистите и гримьорите са се “измъчили” най-много. Вижте разликата между “преди” и “сега”!

Блейк Лайвли

Преди да стане звезда на сериала “Клюкарката” и муза на Карл Лагерфелд и Кристиан Лубутен, Блейк Лайвли е била обикновена калифорнийска хлапачка, която се е явила на церемонията Kids Choice Awards през 2005 г. облечена със скъсани дънки, детински потник с пайети и ужасни островърхи обувки.

Две години по-късно Блейк Лайвли получава ролята си в “Клюкарката”. След участието си в сериала актрисата се преобразява в дългокрака шикозна нимфа, която се появява на червения килим не със скъсани дънки, а с вечерни рокли на Marchesa и Versace. И явно вече не страда от липса на добър вкус.

Според доста от таблоидите Блейк си е правила и пластична операция на носа, дали е така, преценете сами:

Очаквайте продължение