Най-големият клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа Fashion Days откри ексклузивен POP UP Outlet магазин в ЦУМ.

Магазинът ще е отворен за 12 поредни дни и ще предлага мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари на световноизвестни марки и на ексклузивно ниски цени.

В присъствието на медии и партньори изпълнителният директор на Fashion Days за България Ева Вучева, заедно с очарователната актриса Радина Кърджилова, разрязаха лентата на ексклузивния бутик.



С отстъпки до 90% Fashion Days POP UP Outlet изкуши гостите с продукти на D&G, Calvin Klein, Givenchy, Guess, Camel, GAS, Esprit, Lancaster, Paco Rabanne, Scholl, Pierre Cardin, Ed Hardy, Tommy Hilfiger, Primo Emporio, Tom Taylor, Guy Laroche, Venus Victoria, Miss Sixty и др.

През първия ден (24 август) в магазина ще могат да пазаруват само настоящи членове на клуба Fashion Days, които предварително са закупили ваучери от сайта на компанията.



Fashion Days Pop Out Outlet ще бъде отворен за всички желаещи в периода 25 август – 04 септември 2011 г. от 10:00 до 21:00 часа, в ЦУМ, ет.2. Цените на предлаганите стоки ще варират между 15-100 лева в рамките на цялата кампания.