Всяка дама отделя нужното време, за да си направи прическа, харесвана не само от нея, но и от околните особено от силния пол.

Ще ви представим 3 прически, които привличат мъжете:

Секси букли

Тази небрежна, но толкова секси прическа се харесва на много мъже.

Как да я постигнеш: Започнете със стилизиращ защитен спрей, добавящ и блясък. След това разбделето косата на сектори и сушете докато изправяте. Завършете с преса, като леко извивате крайчетата на кичурите.

Права грива

От еволюционна гледна точка, мъжете подсъзнателно харесват коса, която изглежда чиста и здрава. Косата, която е в перфектно състояние показва, че имате балансиран режим на хранене и добро здраве – признаци на идеалната половинка.

Как да я постигнете: Нанесете серум за изправяне на силиконова основа преди да започнете да сушите косата. Разделете косата на 4-6 сектора в зависимост от това колко е гъста косата ви. След това започнете да сушите с кръгла четка и сешоар, чиято струя е насочена надолу, сектор по сектор. Завършете с лек спрей за блясък.

Блясък и обем в корените

Защо момчетата я харесват: Почти всеки мъж харесва матовото й лице и пищните устни на Меган Фокс, но също така биха били щастливи да прекарат пръсти през лъскавата й и гладка коса. Блясъкът се харесва на момчета, защото това е белег за младост и жизненост.

Как да я постигнете: Нанесете заглаждащ серум върху влажна коса. Докато я сушите използвайте средна по големина кръгла четка и сушете от долните пластове към предните, пишат от cosmopolisbg.com. Захванете горната част на косата си, за да не ви пречи и сушете в корените от долната част на кичура, а след това надолу от външната.

Когато гривата ви е вече суха, нанесете спрей преди изправяне и включете пресата си. Загладете долните части на косата с пресата, за да постигнете гладък ефект, накрая нанесете спрей за блясък.