Авторката на бестселъра "Фън шуй - формула за любовта" Анджи Ма Вонг създаде малки Фън Шуй справочници за щастие и любов.

Ето и няколко съвета какво трябва да промените в дома си за да привлечете любовта:

- Не бива да се слагат стари халки, които сте придобили при разпродажба или сте ги получили от непознати хора. Пръстените запазват отрицателната енергия на предшественика си и тя може да се пренесе и при вас.

- Ако сте самотни и искате да откриете партньора, който ще ви обича и разбира завържете две червени или лилави ленти около бравата на спалнята ви.

- За да се радвате цяла година на любов и да сте изпълнени с положителна енергия сложете две рози във ваза във всекидневната стая или в трапезарията. Те ще помогнат да цъфнат и чувствата ви.

- Не използвайте радиоапарати, които имат часовник с червени цифри. Те излъчват нездрава, негативна енергия, която може да повлияе, но и да унищожи любовния ви живот.

- За да се отдадете изцяло на бъдещето си не се товарете с детството си. Махнете от спалнята си играчки и плюшени животни и много лесно любовта ще нахлуе в живота ви.

- В спалнята си не слагайте електрони апарати като например компютър, факс, ... тяхната отрицателна енергия ще се прехвърли на вас и партньора ви и ще се карате често.

- Не купувайте кревати с остри върхове, метални и дървени механизми. Рушителната енергия ще се прехвърли на хората, които спят там.

- Никога не слагайте любовни символи в банята, защото в тях се събира унищожителната енергия на хорското излъчване. Това води до караници и късане.

- Ако желаете да увеличите семейството си сложете снимки на седем бебета или на седем деца в метални рамки и ги окачете на цялата стена. Енергията на тези снимки ще ви помогне да станете родител.


- Преди лягане използвайте ароматни сапуни, пудри и парфюми, които подсилват чувствата. Енергията ви ще възбуди вашия партньор и сексуалният ви живот.

- Всяка вечер в седем поредни дни палете свещи с аромат на портокал. Това ще възпламени страстта помежду ви.

- Ако нямате партньор, но искате да намерите човек, с когото ще споделяте и добро и зло, тогава окачете на стената в спалнята снимка на двойка гълъби. Енергията им ще привлече истинския мъж.

- За да продължи любовта ви възможно по-дълго време, освен снимка на партньора сложете и сърце от розов кварц. Така ще придобиете вечна любовна енергия.

- Ако сексуалната ви енергия е много слаба и губите интерес към секса, тогава в северната част на жилището сложете повече син цвят, той ще ви върне изгубеното желание, пише БГНЕС.