Какво наистина харесват мъжете в жените? Всички сме си задавали този въпрос в желанието си да станем по-привлекателни за противоположния пол.

Ето десет женски характеристики, които, по думите на психолози от изданието Psychology Today, очароват дори най-твърдите мъже и ги карат да шепнат „Обичам те!”.

1. Жените са грижовни

Повечето мъже обичат тези майчински инстинкти, които жените притежават по рождение. А, ако им готвите, ще ви обичат вечно.

2. Жените са меки и миришат хубаво

Мъжете обичат как миришат жените. Тази възхитителна комбинация от шампоан, парфюм, ароматен сапун и каквото друго използвате замайва главите им. Меката кожа, върху която могат да положат глава, също кара и най-твърдия мъж да се разтопи в ръцете на една жена, пише tia.bg.

3. С жените е толкова хубаво да се спи...

Тялото на жената пасва толкова перфектно на мъжкото, докато спят. Неслучайно повечето мъже предпочитат да спят с вас в поза „лъжички”.

4. Бельото!

Мъжете обожават да гледат жената по бельо. Независимо колко се оплаквате от няколкото излишни килограма, със сигурност за тях сте страшно секси.

5. Жените изглеждат страхотно в клин

Мъжете харесват страхотната женска фигура в официалния вечерен тоалет, но намират нещо супер секси в небрежното облекло без грим. А ако сте потни, в тесните дрехи от фитнес, направо ще им замаете главата!

6. Жените умеят да изразяват себе си

Понякога си мислим, че мъжете не ги е грижа за нас, защото не ни казват достатъчно често колко са щастливи, че са ни срещнали. Но всъщност на тях просто им е по-трудно да изразяват себе си. Затова и се възхищават как на жената това се отдава толкова лесно.

7. Жените са добри слушатели

Мъжете много често са склонни да говорят с жена, когато имат сериозен емоционален проблем за разрешаване. Жената изслушва по-внимателно споделяните лични проблеми и често дава много по-добри съвети.

8. Жените не се страхуват да плачат

Много мъже си признават: понякога завиждат на жените за това, че могат да показват емоциите си, когато поискат. Мъжете искат да плачат или да обвиняват лошото настроение за поведението си или да се държат детински, но преглъщат това желание, защото основното им желание е да се впишат в ролята на „Аз съм истински мъж!”. А това е доста изтощително!

9. Високите токчета

Нищо не кара краката да изглеждат по-добре от чифт секси обувки с високи токчета. Всички мъже ги обожават – дори и така да са няколко сантиметра по-ниски от жената до себе си.

10. Сексапилните извивки

Според мъжете в женското тяло има много повече индивидуалност. Няма нищо по-хубаво от това да гледаш как една жена върви по улицата – толкова по-интересно е от това да гледаш мъж. Причината, според проведените анкети, е в ханша – тази извивка в женските форми привлича погледа на мъжете.