Автор
Woman.bg

Джесика Алба: Да целувам Хевън е като да съм в рая

Холивудската актриса Джесика Алба сравнява това да целува новородената си дъщеря с чувството да се озовеш в рая, пише британският в. "Фимейл фърст".

Звездата роди втората си дъщеричка от Кеш Уорън, която кръсти Хевън Гарнър, преди шест седмици, но с радост заявява, че до момента майчинството протича леко и безпроблемно.

Алба, която има и тригодишно момиченце Oнър от съпруга си, казва: "Чувството е страхотно! Малките бебета няма къде да избягат като искаш да ги дариш с нежност и да ги нацелуваш."

* Джесика с малката Oнър

По думите й, когато видяла бебето, се влюбила от пръв поглед в него, пишат от vesti.bg. "С Кеш сме благословени да имаме две малки, сладки и здрави момиченца".

За момента обаче двойката не планира да има още деца, защото иска да се наслади на красивите мигове с Oнър и Хевън.

30-годишната звезда от "Фантастичната четворка" наскоро заяви пред британското издание на сп. "ОК!": "Всичко, което някога съм искала, е да имам голямо семейство. Може би една от мечтите на Кеш е да има син, с който да разхвърлят вкъщи и да играят на различни спортове, но Хонър е прекалено нежна за това. Може пък Хевън да си падне по спортнирте дейности".

От своя страна пък 32-годишният Кеш закачливо казва: "Мисля, че с Джесика имаме страхотно семейство и се надявам тя да не забременява скоро отново, защото имам нужда да усетя, че сме не само родители, но и женени хора".