Автор
Woman.bg

Огромен глас, дребна талия - Дженифър Хъдсън

След като певицата и актриса Дженифър Хъдсън драстично отслабна, гардеробът й се обогати откъм секси и изрязани дрешки, които подчертават всяка красива извивка на тялото й.

Преди два дни Дженифър за пореден път демонстрира още по-слабата си талия, облечена в рокля с животински принт на Michael Kors от пролетно-есенната му колекция 2012.

Дизайнерът неотдавна недвусмислено заяви, че актуалната тема за сезон пролет-лято 2012 за него е Африка. Името на колекцията е „Afriluxe”. С удоволствие ви припомняме, че духът на Черния континент витае в цялата колекция на маестро Kors: в топлите цветове, грубите материи, оригиналните чанти, ботуши, сандали…

На събититето „Fashion's Night Out” в Токио, Япония 30-годишната певица засенчи всички присъстващи с невероятната си визия.

Самоуверена и секси

Малко по-късно тя бе засечена в прегръдките на модният гуру Michael Kors, който празнуваше отварянето на новия си бутик в модната столица.

Тя бе съчетала дрехата с черни обувки на висок ток и семпъл пръстен и гривна – идеални и семпли аксесоари за тази екстравагантна рокля.

ВИДЕО:

Дженифър Хъдсън определено събра овациите ни, като се представи в най-добра светлина два пъти за една вечер.

Облечена в стилна, черна рокля до земята, разбира се отново на Michael Kors, певицата беше готова за втората си изява – пред публика и с микрофон в ръка.

Тя зарадва всички с невероятен глас, но освен него направи впечатление и с изумително слабата си талия.

Коя от двете визии ви допада повече?

Талантлива и красива