Пипа Мидълтън, 27-годишната сестра на херцогинята на Кембридж Катрин, се е разделила с дългогодишния си приятел - 31-годишния бивш играч по крикет Алекс Лаудън, пише в. "Сън".

След раздялата Пипа е потърсила утеха при по-голямата си сестра и съпруга й принц Уилям.

Пипа Мидълтън и Алекс Лаудън за кратко бяха разделени през лятото, но сега се решили окончателно да сложат край на връзката си. Близки приятели на бившата двойка разкриват, че те почти не разговарят.

"Пипа се опита да преодолее раздялата, като прекара миналия уикенд със сестра си и съпруга й в Балморал", казва близък приятел на по-малката от сестрите Мидълтън, пишат от actualno.com

Хората от обкръжението на Пипа и Алекс смятат, че причина за края на връзката им са постоянните им скандали. Преди два месеца двамата изумиха гостите на сватбено парти, след като се скараха шумно пред всички. Тогава се говореше, че Алекс Лаудън е проявил ревност, защото Пипа е флиртувала с принц Хари. Приятелите на бившата двойка смятат още, че Алекс не е могъл да свикне с новия статут на Пипа като секс символ.

На сватбата на Кейт и принц Уилям по-малката от сестрите Мидълтън демонстрира стройна фигура, с която се прочу по целия свят, припомня изданието.