Автор
Woman.bg

Уилям и Катрин ще празнуват Коледа два пъти

Компромисът е в основата на брака и британският принц Уилям изглежда добре съзнава това.

Двамата с Кейт са длъжни да прекарат Коледа в неговото семейство, но на следващия ден ще бъдат в компанията на сестра й Пипа.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще бъдат в Сандригам, официалната резиденция на кралица Елизабет II, в която тя прекарва коледните празници.

Там протоколът е много строг - всички деца на кралицата трябва да присъстват и да избягват неприятни теми на разговор, всички отиват на коледна меса, след което за кратко се смесват с тълпата. Накрая всички се събират отново за вечеря.

Но тъй като принц Уилям се опитва да бъде идеален съпруг, решил да направи всичко възможно младата му съпруга да не е самотна на първата си Коледа далеч от семейството си. Поради това той решил да покани сестрата на Кейт Пипа на 26 декември, който също е празничен ден във Великобритания.

"Това е първата Коледа, която Катрин ще прекара далеч от семейството си, така че за нея ще бъде утеха, ако Пипа е до нея на 26 декември и ще й позволи да сподели до част от празниците с член на семейството си. Уилям много искаше Катрин да има такава възможност", съобщи запознат източник пред американското сп. "Ю Ес Уикли".

След 26 декември тримата ще напуснат кралското семейство и ще заминат за имението на семейство Мидълтън, където ще прекарат втора Коледа. След празниците принц Уилям ще замине за Фолкледнските острови край бреговете на Аржентина, за да премине през допълнително обучение за пилот на спасителен хеликоптер. То ще продължи шест седмици, пише БГНЕС.

*Кейт и Пипа